Χρήσιμες πληροφορίες

ΙΑΤΡΕΙΟ21 3 2014 2014 03 21 2502

Το ιατρείο μας , βρίσκεται στην Κρήτη , στην πόλη της Σητείας στην οδό Ανδρέα Παπανδρέου 12. Το ωράριο λειτουργίας του είναι καθημερινά από Δευτέρα έως και Παρασκευή , από την 09:00 έως την 13:00 και το απόγευμα από την 17:00 έως την 21:00. Δεχόμαστε ασθενείς όλων των ηλικιών.

Λόγω της φύσης της οδοντιατρικής , η κάθε εργασία μπορεί να χρειαστεί από λίγο έως αρκετό χρόνο για να ολοκληρωθεί. Χρειάζεται ένας λογικός προγραμματισμός.

Πλέον η εποχή που οι ασθενείς κάθονταν με τις ώρες στην αίθουσα αναμονής , έχει περάσει ανεπιστρεπτί. Κάθε ένας μας , έχει πολλές δραστηριότητες και υποχρεώσεις  και έτσι είναι βολικό και θεμιτό για όλους , να εξυπηρετούνται στη ώρα τους. Στο ιατρείο μου , εφαρμόζουμε πρόγραμμα ραντεβού το οποίο τηρούμε στην πλειονότητα των περιπτώσεων.

Γι’ αυτό παρακαλούμε να καλείτε το τηλέφωνο του ιατρείου (2843026444) για να κλείνετε έγκαιρα το ραντεβού σας. Πάντα βρίσκουμε την πιο βολική ώρα για εσάς.  

Δεν ξεχνάμε όμως ότι υπάρχουν και αστάθμητοι παράγοντες στον χώρο της  ιατρικής που μπορεί να μας καθυστερήσουν κάποιες φορές. Ζητάμε την επιείκεια σας  , άλλωστε  αυτό είναι η εξαίρεση και όχι ο κανόνας.

Επίσης είναι δείγμα πολιτισμού και ανθρωπισμού να παραχωρούμε τη σειρά μας σε άτομα που προσέρχονται χωρίς ραντεβού στο ιατρείο , αλλά πονούν. Θα προηγηθούν , μιας και η εξάλειψη του πόνου είναι η υπέρτατη υπηρεσία για το συνάνθρωπο μας. Το ίδιο ισχύει και σε ηλικιωμένα άτομα που έρχονται για πρώτη φορά στο ιατρείο και ίσως δεν ξέρουν τη διαδικασία των ραντεβού.

Μια φιλική παράκληση : όταν ένα ραντεβού πρέπει να αναβληθεί επειδή σας έχει προκύψει κάτι έκτακτο και δεν μπορείτε να παρευρεθείτε στην συγκεκριμένη ώρα στο ιατρείο τότε παρακαλούμε να μας ενημερώσετε όσο το δυνατόν νωρίτερα (πολλοί ασθενείς μας ενημερώνουν μερικά λεπτά πριν από το ραντεβού τους ότι πρέπει να το αναβάλλουν και έτσι δεν προλαβαίνουμε να το αναπληρώσουμε).

Επίσης για λόγους ευκολίας , θα θέλαμε την πρώτη φορά που έρχεστε στο ιατρείο να έχετε την κατάσταση τυχόν φαρμάκων που λαμβάνετε , να μπορείτε να μας ενημερώσετε σχετικά με το ιατρικό σας ιστορικό όπως και να έχετε τα τηλέφωνα τυχόν θεράποντων ιατρών που σας παρακολουθούν. Τέλος εάν έχετε ακτινογραφίες της περιοχής του στόματος (πανοραμικές , περιακρορριζικές κλπ) να τις κρατάτε μαζί σας. Θα βοηθήσουν στην διάγνωση της κατάστασης σας.

Στο ιατρείο μας  διαθέτουμε ελεύθερο wifi για περιήγηση στο ίντερνετ με τις δικές σας συσκευές. Στα μικρά παιδιά  παρέχουμε tablet με παιχνίδια για να απασχολούνται μέχρι ο συνοδός τους να τελειώσει τη οδοντιατρική του εργασία. Επίσης διαθέτουμε πολλά περιοδικά ποικίλων κατηγοριών αλλά και βιβλιοθήκη για τους μεγαλύτερους συνοδούς των ασθενών μας.

Υπάρχει η δυνατότητα να σας δώσουμε σε usb ή να σας στείλουμε στο email σας όλα τα ψηφιακά αρχεία της θεραπείας σας όπως ενδοστοματικές και εξωστοματικές ψηφιακές φωτογραφίες αλλά και ψηφιακές ακτινογραφίες , πριν και μετά τη θεραπεία σας. Ζητήστε το μας.   

Τέλος να αναφέρω ότι η ανάγκη για επείγουσα οδοντιατρική περίθαλψη πάντα μπορεί να υπάρξει. Γι αυτές τις περιπτώσεις (πχ έντονου πόνου , αποστήματος , κατάγματος , ατυχήματος κλπ) είμαι στη διάθεση σας άσχετα από το ωράριο του ιατρείο μου. Μπορείτε να με καλέσετε στο κινητό μου τηλέφωνο στο νούμερο : 6944191940.

              Για οτιδήποτε χρειαστείτε , μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου.